Iz Podravkine kuhinje ovih se dana lansiraju novi proizvodi koji će
omogućiti brzu, jednostavnu i laku pripremu kvalitetnih obroka.
To su Podravka temeljci u čiju pripremu su uz najkvalitetnije meso, povrće
i začine uloženi znanje i iskustvo Podravkinih stručnjaka i specijalista
kulinarstva te vrhunskih kuhara iz Hrvatskog kuharskog saveza. Prednosti
Podravka temeljaca koji na tržište dolaze u povrtnom, goveđem i pilećem okusu
predstavljeni su javnosti na odlično organiziranom kulinarskom događanju u
zagrebačkom hotelu Sheraton kojeg su vodili Barbara Kolar i Duško Ćurlić. Cijeli
projekt obrazložila je Helena Pentek, managerica kategorije, istakavši pored
ostalog da su temeljci odličan izbor za one koji žele kuhati zdravo i prirodno,a
nemaju puno slobodnog vremena.
- Podravka temeljci ne sadrže pojačivače okusa i konzervanse, jednostavnim
dodavanjem u jelo obogaćuju okus svih povrtnih, mesnih jela, variva, rižota,
umaka i juha i pomoći će ljubiteljima kuhanja pripremu i najsloženijih recepata
koji u svom sastavu imaju temeljac, podvukla je Helena Pentek.
Podravka temeljci na tržište dolaze u obliku Podravkinog srca i tako prema
riječima direktorice Marketinga Gordane Perikšić ugrađuju i emotivnu notu u
pripremu jela. Potvrda su i stalne inovativnosti Podravke koja prati trendove
te, kako ističe Nediljko Baričić direktor Prodaje Hrvatske, svojim potrošačima
omogućava kreativan pristup kulinarstvu. To su potvrdila i raznovrsna jela s
novim temeljcima koja su uz Podravkine promotore kulinarstva Zlatka Sedlanića i
Zorana Delića, pripremali i nagrađivani kuhari Miroslav Dolovčak, Gostimir
Dragić i Matija Balent. Okupljeni predstavnici Podravkinih ključnih kupaca i
novinari bili su prepuni pohvala za domaći okus i lakoću primjene, a mnogi od
njih poželjeli su i sami iskušati neki recept s temeljcima. (J.L.)
Nema komentara:
Objavi komentar