ponedjeljak, 10. veljače 2014.

Novi temeljci za prirodan i domaći okus jela


Iz Podravkine kuhinje ovih se dana lansiraju novi proizvodi koji će omogućiti brzu, jednostavnu i laku pripremu kvalitetnih obroka.

To su Podravka temeljci u čiju pripremu su uz najkvalitetnije meso, povrće i začine uloženi znanje i iskustvo Podravkinih stručnjaka i specijalista kulinarstva te vrhunskih kuhara iz Hrvatskog kuharskog saveza. Prednosti Podravka temeljaca koji na tržište dolaze u povrtnom, goveđem i pilećem okusu predstavljeni su javnosti na odlično organiziranom kulinarskom događanju u zagrebačkom hotelu Sheraton kojeg su vodili Barbara Kolar i Duško Ćurlić. Cijeli projekt obrazložila je Helena Pentek, managerica kategorije, istakavši pored ostalog da su temeljci odličan izbor za one koji žele kuhati zdravo i prirodno,a nemaju puno slobodnog vremena.

- Podravka temeljci ne sadrže pojačivače okusa i konzervanse, jednostavnim dodavanjem u jelo obogaćuju okus svih povrtnih, mesnih jela, variva, rižota, umaka i juha i pomoći će ljubiteljima kuhanja pripremu i najsloženijih recepata koji u svom sastavu imaju temeljac, podvukla je Helena Pentek.
Podravka temeljci na tržište dolaze u obliku Podravkinog srca i tako prema riječima direktorice Marketinga Gordane Perikšić ugrađuju i emotivnu notu u pripremu jela. Potvrda su i stalne inovativnosti Podravke koja prati trendove te, kako ističe Nediljko Baričić direktor Prodaje Hrvatske, svojim potrošačima omogućava kreativan pristup kulinarstvu. To su potvrdila i raznovrsna jela s novim temeljcima koja su uz Podravkine promotore kulinarstva Zlatka Sedlanića i Zorana Delića, pripremali i nagrađivani kuhari Miroslav Dolovčak, Gostimir Dragić i Matija Balent. Okupljeni predstavnici Podravkinih ključnih kupaca i novinari bili su prepuni pohvala za domaći okus i lakoću primjene, a mnogi od njih poželjeli su i sami iskušati neki recept s temeljcima. (J.L.)

Nema komentara:

Objavi komentar