Hotel Toplice u Krapinskim Toplicama bio je mjesto gastronomskog užitka kojega
su organizirali Podravkini promotori kulinarstva Zlatko Sedlanić, Marko Peras i
Zoran Delić.
Oni su odradili prezentaciju gastro asortimana koja je ujedno bila i edukativnog karaktera, a akcent je bio na Podravka žitarice i grahorice pa se tako na stolu našlo: salata od tune, Podravka sushi, salata od slanutka i soje, Ječam s povrćem i šunkom, tuna s lećom u umaku od rajčice – palenta, maštoviti ražnjići – đuveč riža, okruglice od oslića – proso s blitvom, mediteranske okruglice na posteljici od povrća i purica s mlincima na moderan način.
Na prezentaciji su bili direktorica hotela Toplice Andreja Vrhovski, voditeljica odjela hrane i pića Doroteja Lisak, šef kuhinje Ivan Koprivnjak, osoblje kuhinje te predstavnici Marketinga i Prodaje hotela Toplice. Također, jela je degustiralo i 30-ak gostiju hotela koji su itekako pohvalili delicije koje su pripremili promotori, tako da će uskoro veći dio jela biti uvršten na hotelski jelovnik, a naši promotori će odraditi recepture s normativima kako bi što prije krenuli s novom ponudom jela. Ujedno, u dogovoru s direktoricom Vrhovski i Podravkinim voditeljem Kulinarstva Draženom Đuriševićem proširit će se suradnja u segmentu kreiranja jela i edukacije kulinarskog osoblja hotela.
Oni su odradili prezentaciju gastro asortimana koja je ujedno bila i edukativnog karaktera, a akcent je bio na Podravka žitarice i grahorice pa se tako na stolu našlo: salata od tune, Podravka sushi, salata od slanutka i soje, Ječam s povrćem i šunkom, tuna s lećom u umaku od rajčice – palenta, maštoviti ražnjići – đuveč riža, okruglice od oslića – proso s blitvom, mediteranske okruglice na posteljici od povrća i purica s mlincima na moderan način.
Na prezentaciji su bili direktorica hotela Toplice Andreja Vrhovski, voditeljica odjela hrane i pića Doroteja Lisak, šef kuhinje Ivan Koprivnjak, osoblje kuhinje te predstavnici Marketinga i Prodaje hotela Toplice. Također, jela je degustiralo i 30-ak gostiju hotela koji su itekako pohvalili delicije koje su pripremili promotori, tako da će uskoro veći dio jela biti uvršten na hotelski jelovnik, a naši promotori će odraditi recepture s normativima kako bi što prije krenuli s novom ponudom jela. Ujedno, u dogovoru s direktoricom Vrhovski i Podravkinim voditeljem Kulinarstva Draženom Đuriševićem proširit će se suradnja u segmentu kreiranja jela i edukacije kulinarskog osoblja hotela.
Nema komentara:
Objavi komentar